Bio-Science honlap 0

Get Adobe Flash player

CÉGINFORMÁCIÓ


Bio-Science Kft.
1119 Budapest, Andor u. 47-49.
Tel: (06-1) 463-5077
Fax: (06-1) 463-5261
E-mail: bio-sci@bio-science.hu


A Bio-Science Kft. a biológiai, de legfőképpen a molekuláris biológiai tudományos kutatómunkához, illetve a molekuláris diagnosztikához szükséges berendezésekkel és reagensekkel, az ezek használatát segítõ szoftverekkel, valamint oktatási és szaktanácsadási szolgáltatásaival áll ügyfelei rendelkezésére.
A Bio-Science Kft. megalakulása óta támogatja és hozzájárul a magyarországi kutatóműhelyek eredményes munkájához.

Szakmai rendezvényeinkkel a magyar molekuláris biológiai kutató munkát kívánjuk magas színvonalon támogatni. A molekuláris biológia területén bizonyított aktív jelenlétünket az évente kétszer pályázható, fiatal kutatók, illetve orvosok által elnyerhető „Bio-Science díj" is igazolja.

Konzorciumi tagok vagyunk a Széchenyi Nemzeti Kutatási és Fejlesztési Program egyikében, valamint a Debreceni Egyetem OM Biotechnológia 2002 Pályázatában.

Cégünk az ISO 9001:2008 minőségirányítási rendszer követelményeinek megfelelően dolgozik. Készek vagyunk folyamatosan a vevő igényeinek és a jogszabályok követelményeinek megfelelő termékeket szállítani, törekszünk a vevői elégedettségre, a hibáink gyors és hatékony javítására. 

2003-tól évente BioGén névre hallgató nyári tábort szervezünk a molekuláris biológia iránt érdeklődő tehetséges középiskolásoknak. A tábor keretein belül mód és lehetőség nyílik a diákok számára, hogy elméleti tudásuk bővítése mellett megismerkedjenek a legkorszerűbb molekuláris biológiai technikákkal és műszerekkel.

Megközelíthetőség


Utolsó frissítés: 2014.09.17