JM Modern HikaShop - шаблон joomla Видео
(06-1) 619-8321

Plate olvasók -Abszorbancia

Egyszerűbb filteres ELISA-readert keres, vagy komolyabb, akár küvettablokkal is felszerelt monokromátoros modellre vágyik? A Molecular Devices monokromátor alapú vagy filteres abszorbancia readerek között biztos, hogy megtalálja az igazit.

Emax plus: Kezdje egyszerűen. Robusztus, kompakt és megbízható microplate abszorbancia reader bármely labor részére.

SpectraMax család:monokromátoros olvasókaz Ön igényeinek megfelelőenszabadalmaztatott PathCheck szenzorral,mely a microplate lemez welljeiben lévő folyadékkülönbségeket normalizálja és adja meg egységesen 1 cm úthosszra az abszorbanciát. Ezzel a 0 - 4 OD tartományt akár 6 OD dinamikus tartományra is kiterjeszthetjük (az eredetileg a fotometrikus tartományból kilógó koncentráció esetén, kisebb térfogat újbóli lemérésével). A SpectraMax Plus 384esetében önálló, függetlenül is használható termosztálható standard 1 cm-es küvettablokk is kényezteti a felhasználót.

VersaMax: monokromátoros ELISA-olvasó végpontos/kinetikus mérési lehetőséggel és termosztálási képességgel. 340 - 850 nm hullámhossztartomány, 96well olvasása.

VMax, Emax: a 96-well-t egyidejűleg megvilágító optikai felépítés teljes mértékben kiküszöböli az áthallást. 400 - 750 nm hullámhossztartomány, végpontos (Emax) vagy kinetikus/végpontos (Vmax) mérési lehetőség

A  Molecular Devices olvasókhoz minden igényt kielégítő vezérlő-adatkiértékelő számítógépes szoftver is (SoftMax Pro Software) tartozik.

blue down arrowForgalmazott termékeink gyártói