JM Modern HikaShop - шаблон joomla Видео
(06-1) 619-8321

Laboratóriumi hűtők (+4C)

Laboratóriumi hűtők (+4C)

Kutató létesítmények és laboratóriumok számára kínált hűtőszekrények és fagyasztók

A kutató létesítmények és laboratóriumok számára tervezett hűtőszekrényeknek és fagyasztóknak rendkívül szigorú feltételeknek kell megfelelniük. A Liebherr laboratóriumi készülékei pontos elektronikus vezérléssel és fokra pontos hőmérséklet-szabályozással biztosítanak kiemelkedő hőstabilitást. A készülékek teljes körű funkcionalitása és jellemzői garantálják az érzékeny anyagok, vegyszerek és egyéb kutatási anyagok optimális tárolhatóságát. A Liebherr hűtőszekrények és fagyasztók hosszú élettartamot és csekély energiafogyasztást kínálnak.

A Liebherr laboratóriumi készülékei optimális körülményeket biztosítanak a különösen érzékeny anyagok tárolására. Áramkimaradás esetén, vagy ha nyitva marad egy ajtó, és megemelkedik a hűtőtér hőmérséklete, a készülék azonnal riasztást ad le. Az opciós dokumentálási szoftver folyamatosan rögzíti a hőmérsékleti profilt, és amennyiben a hőmérséklet eltér az előre meghatározott határértékektől, riaszt a rendszer. A Profi elektronikus vezérlés külső, távoli riasztórendszerhez kapcsolódik, valamint RS 485 soros interfésszel is rendelkezik. 

Optimális biztonság és megbízhatóság

A laboratóriumi hűtőszekrényektől és fagyasztóktól a létező legmagasabb biztonságot és megbízhatóságot várják el. A precíz elektronikus vezérlés, a kényszerlégbefúvásos hűtési rendszer és a különösen hatékony szigetelés együttesen kiemelkedő energiatakarékosságot eredményez, így az üzemeltetési költségek alacsonyak, és a környezet védelme is biztosított. A fejlett komponensek és a precíz szabályozás együtt gondoskodnak az anyagok messzemenőkig optimális tárolásáról.

blue down arrowForgalmazott termékeink gyártói - keressen gyártó szerint a logóra kattintva