JM Modern HikaShop - шаблон joomla Видео
(06-1) 619-8321

Mélyhűtők (-20C, -40C)

Mélyhűtők (-20C, -40C)

Kutató létesítmények és laboratóriumok számára kínált hűtőszekrények és fagyasztók

A kutató létesítmények és laboratóriumok számára tervezett hűtőszekrényeknek és fagyasztóknak rendkívül szigorú feltételeknek kell megfelelniük. A Liebherr laboratóriumi készülékei pontos elektronikus vezérléssel és fokra pontos hőmérséklet-szabályozással biztosítanak kiemelkedő hőstabilitást. A készülékek teljes körű funkcionalitása és jellemzői garantálják az érzékeny anyagok, vegyszerek és egyéb kutatási anyagok optimális tárolhatóságát. A Liebherr hűtőszekrények és fagyasztók hosszú élettartamot és csekély energiafogyasztást kínálnak.

A Liebherr fagyasztói optimális körülményeket biztosítanak az érzékeny anyagok tárolására. Áramkimaradás esetén, ha nyitva marad egy ajtó, vagy ha megemelkedik a hőmérséklet, a készülék hang- és fényjelzéssel riaszt. A Profi elektronikus vezérlő rendszer lehetővé teszi a hőmérsékleti profil egyszerű, megbízható dokumentálását.

Tökéletes technológia a még jobb biztonság érdekében

Az érzékeny anyagok (pl. antitestek vagy sejttenyészetek) optimális, biztoságos tárolása érdekében a Liebherr laboratóriumi berendezések precíz elektronikus vezérléssel és integrált riasztórendszerrel rendelkeznek. A Profi elektronikával szerelt berendezések esetén hárompontos kalibrációval érhető el rendkívül pontos hőmérsékleti szabályozás. Az összes készülék teljesíti az NF X 15-140 szabvány maximális hőmérsékleti szabályozásra és állandóságra vonatkozó előírásait.

blue down arrowForgalmazott termékeink gyártói - keressen gyártó szerint a logóra kattintva