JM Modern HikaShop - шаблон joomla Видео
In
(06-1) 619-8321

 

A Bio-Science Kft. a Life Sciences Nemzetközi Kereskedelmi Kft. egyik jogutódjaként 1997 tavaszán alakult. A cég profilja megalakulásától kezdve orvosi, laboratóriumi diagnosztikumok, vegyszerek, reagensek beszerzése, forgalmazása, valamint az ezekhez kapcsolódó, kiegészítő eszközök, biotechnológiai műszerek forgalmazása és szervizelése.

A Bio-Science Kft. a biológiai, de legfőképpen a molekuláris biológiai tudományos kutatómunkához, illetve a molekuláris diagnosztikához szükséges berendezésekkel és vegyszerekkel, az ezek használatát segítő szoftverekkel, valamint oktatási és szaktanácsadási szolgáltatásával áll ügyfelei rendelkezésére.

Irodánk több, vezető külföldi cég magyarországi partnere:

Az általunk forgalmazott, kiváló Thermo Fisher Scientific termékek már több mint 20 éve piacvezetők, nemcsak Magyarországon, de a világ számos országában is. ELISA készülékével első volt a világon, amellyel forradalmasította a humán diagnosztikát. Pipettái Finnpipetta néven váltak ismertté szerte világon. A gyártó cég termékkörébe tartoznak még fluoriméterek, luminométerek, fotométerek és spektrofotométerek (ELISA), mosók, adagolók, digitális és elektronikus, microplate inkutáborok, multimode readerek, microplate-k, finnpipetták, pipettahegyek. Méltán elismert a cég NanoDrop márkanevű terméke (küvetta nélküli és küvettás UV/VIS spektrofotométerek, 220-750 nm méréstartomány, 1,5-2,0 ul minta felhasználással, szoftverrel gyors és megbízható mérést tesz lehetővé), valamint említésre méltóak filteres és standard pipettahegyei, robothegyei, PCR plate-jei Eppendorf- és PCR csövei, tároló rack-jei (QSP®, MBP®).

Büszkék vagyunk arra, hogy a nagyteljesítményű mérési megoldások területén a világ egyik vezető cégét, a Molecular Devices-et is képviselhetjük (monokromátoros spektrofotométerek, fluori- és luminométerek, multimode readerek; plate mosók; chipreaderek; High Content Screening és High Throughput Screening imaging rendszerek, Axon: Patch Clamp rendszerekhez szükséges erősítők, A/D konverterek, elektroporációs berendezések).

A Beckman Coulter olyan termékeket fejleszt, gyárt és forgalmaz, amelyek leegyszerűsítik, automatizálják az orvosbiológiai vizsgálatokat. Több, mint 275 000 Beckman Coulter rendszer működik a hét kontinensen diagnosztikai és élettudományi laboratóriumokban. Ezek közül cégünk a következő termékeket forgalmazza: kapilláris elektroforézis készülékek, protein karakterizáló rendszerek, UV/Vis spektrofotométerek, flow cytometer, sejtszámlálók, sejtszortírozók, reagensek, robotok, automaták, centrifugák, ultracentrifugák, microplate műszerek, spektrofotométerek, részecskeszámlálók, reagensek,

A Kyratec Co. PCR, in-situ PCR készülékeivel, hibridizációs kályháival segíti a kutatók és orvosok munkáját.

Hagyományos laboratóriumi berendezéseinket (ultramélyhűtők, laminaris bokszok, PCR fülkék, elszívó fülkék, biohazard fülkék és termosztátok) a Nuaire-től és a Biobase-től kínáljuk.

Horizontális és vertikális gélelektroforézis futtatókádak, kiegészítők, tápegységek, blottoló rendszerek beszerzésében a CBS Scientific-re, mint gyártó cégre számíthatunk.

Az 1952-ben alapított Grant Instruments a világ egyik vezető gyártója és fejlesztője különböző, a mintaelőkészítésben, adatgyűjtésben és az adatok kiértékelésében használatos eszközöknek (száraz blokkos hűtő/fűtő termosztátok, rázótermosztátok, rázó inkubátorok, PCR fülkék / UV kabinetek DNS/RNS munkákhoz, áramoltatott vízfürdők és termosztáló kevertetők, áramoltatott hűthető termosztáló fürdők, rázó vízfürdők, vízfürdők áramoltatás nélkül, ultrahangos fürdetők, mikroplét készülékek (rázók, rázó termosztátok, száraz blokkos termosztátok), billegtető és forgató berendezések, kevertetők, vortex, mágneses keverő, centrifugák, denzitométer, laboratóriumi kontrolláló és analizáló szoftver, készülékek és egyedi megoldások speciális alkalmazásokhoz, krioprezerváció, grant data loggers) megoldásokat kínálva ezzel mind a világ tudományos piaca, mind az ipar számára.

A Promega portfóliója több, mint 3000 terméket tartalmaz a genomika, a protein-elemzés, a sejtek és a genetikai meghatározás, gyógyszerkutatás területéről, és amelyek miatt bátran kijelenthetjük, hogy a Promega globális vezető szerepet tölt be az innovatív megoldásokban és technikai támogatást nyújt a tudósoknak. Népszerű termékeink: DNS és RNS polimeráz, restrikciós enzimek, DNS és RNS szeparáló, tisztító, valamint diagnosztikai kitek.

A Peprotech 1988 óta nyújt támogatást az élettudományi kutatás területén mozgó kutatók számára magas minőségű termékeivel (citokinek, növekedési faktorok, jelölt és jelöletlen ellenanyagok, ELISA kitek).

A Macrogen – mint az ázsiai biotech ipar egyik vezető cége – szekvenáltatási szolgáltatási palettájával áll ügyfeleink rendelkezésére: DNS szekvenálás (hagyományos szekvenálás csőben, vagy plate-ben küldött mintából ABI 3130XL készülékekkel, Next-generation szekvenálás (454 GS Flex, Illumina, SOLiD III).

Kívánságra a szintetizált primereket és oligokat az Integrated DNA Technologies-tól szállítjuk.

Filozófiánk, hogy a kereskedelmi tevékenységet nem csupán egyszerű termékértékesítésnek tekintjük. Szakmai felkészültségünkkel részt veszünk a tudás és technológia transzfer folyamatában.

Az általunk forgalmazott készülékekhez magas szintű kiegészítő szolgáltatásokat nyújtunk, úgymint a termék felhasználó specifikus ismertetése, a termék illetve berendezés használatának betanítása és a már több éves tapasztalattal rendelkező kiváló szakembereink által végzett szerviz tevékenység is, melyekkel a maximális vevői elégedettség elérése a mindenkori célunk.

A tudományos életben történő aktív részvételünket bizonyítja az évente meghirdetésre kerülő „Bio-Science-díj”, melyet fiatal kutatók illetve orvosok nyerhetnek el, valamint rendszeres kutatási támogatásaink.

Társaságunk az ISO 9001:2015 minőségirányítási rendszer követelményeinek megfelelően szabályozza a biotechnológiai műszerek, vegyszerek és kiegészítő eszközök kereskedelmére vonatkozó folyamatait. Célunk, hogy elérjük vevőink elégedettségét azáltal, hogy teljesítjük a vevők és az alkalmazandó jogszabályok, szabványok követelményeit.

Minőségirányítási rendszerünk segítségével bizonyítjuk, hogy képesek vagyunk folyamatosan a vevő és a jogszabályok követelményeinek megfelelő terméket szállítani, törekszünk a vevő elégedettségére, a folyamatos javításra és a nem megfelelőségek megelőzésére.

A saját magunk által felállított etikai szabályok, valamint a gyártó cégeink ezen témában való elhivatottsága és elvárása is kötelez minket arra, hogy az üzleti életben a fair play szabályai szerint működjünk és megfeleljünk.

A piaci igényekhez igazított raktárkészleteink lehetővé teszik, hogy fogyóeszközeinket, valamint a leggyakrabban használt reagenseket magyarországi raktárunkból 2-3 napon belül szállítjuk felhasználóinknak. Az egyéb reagenseket is 1-2 héten belül tudjuk biztosítani.

Vállalatunk kollégái egytől egyik felsőfokú végzettséggel rendelkeznek, folyamatosan, évente többször szakmai továbbképzéseken vesznek részt, mindemellett magas szintű laborgyakorlattal, tapasztalattal is segíteni tudják vevőinket a termékválasztásban, az új technológiák megismerésében.

Fentieket igazolja a hazai partnereinkkel – egyetemek, kórházak, kutatóintézetek, gyógyszergyárak – kialakított és immár 18 éve fennálló szoros, jó kapcsolat.


 Minőségpolitika

 

Társaságunk elsődleges célja a vevői és munkatársi elégedettség maximális elérése, melynek érdekében folyamatosan törekszünk a professzionális vevőközpontú szolgáltatásra. Ezen célok elérése érdekében:

  • magas szintű szakmai felkészültségünkkel kereskedelmi tevékenységünket komplex terméktámogatással kiegészítve állunk vevőink rendelkezésére;
  • megbízható, gyors szolgáltatásunkkal segítjük a hazai egészségügyi és kutatóintézeteket.

Tevékenységünkkel további célunk a hazai kutatás támogatása, melynek érdekében:

  • rendszeresen tartott referálókkal, mini-szimpóziumokkal, tudományos rendezvényekkel, előadásokkal segítjük a külföldi csúcstechnológia hazai meghonosítását;
  • „Bio-Science-díjjal”, kongresszusi részvételek és külföldi szakmai ösztöndíjak támogatásával segítjük a hazai fiatal tudósok szakmai fejlődését;
  • internetes honlapunkon – folyamatos frissítéssel – informáljuk a szakmát;
  • részt veszünk K+F tudományos pályázatokon a biotechnológia és élettudományok területén,
  • nagy számban juttatunk el szaklapokat, prospektusokat az egészségügyi és kutatóintézeteknek.

Társaságunk munkatársai folyamatos szakmai képzéseken, előadásokon vesznek részt, hogy mindig naprakészek legyenek a biotechnológia gyorsan változó, fejlődő világában.

Filozófiánk a folyamatos fejlődés, mely érdekében évente minőségcélokat tűzünk ki magunk elé, melyek terv szerinti megvalósításával szolgáltatásunk folyamatos fejlődését, komplexitási szintjének emelkedését segítjük.


ISO TANÚSÍTVÁNY

 


blue down arrowForgalmazott termékeink gyártói - keressen gyártó szerint a logóra kattintva