JM Modern HikaShop - шаблон joomla Видео
In
(06-1) 619-8321

Laboratóriumi mélyhűtők (-20C)

Laboratóriumi mélyhűtők (-20C)

Kutató létesítmények és laboratóriumok számára kínált hűtőszekrények és fagyasztók

A kutató létesítmények és laboratóriumok számára tervezett hűtőszekrényeknek és fagyasztóknak rendkívül szigorú feltételeknek kell megfelelniük. A Liebherr laborhűtői és laboratóriumi fagyasztói pontos elektronikus vezérléssel és fokra pontos hőmérséklet-szabályozással biztosítanak kiemelkedő hőstabilitást. A készülékek teljes körű funkcionalitása és jellemzői garantálják az érzékeny anyagok, vegyszerek és egyéb kutatási anyagok optimális tárolhatóságát. A Liebherr laborhűtői és laboratóriumi fagyasztói hosszú élettartamot és csekély energiafogyasztást kínálnak.

A Liebherr laborhűtői és laboratóriumi fagyasztói optimális körülményeket biztosítanak az érzékeny anyagok tárolására. Áramkimaradás esetén, ha nyitva marad egy ajtó, vagy ha megemelkedik a hőmérséklet, a készülék hang- és fényjelzéssel riaszt. A Profi elektronikus vezérlő rendszer lehetővé teszi a hőmérsékleti profil egyszerű, megbízható dokumentálását.

Tökéletes technológia a még jobb biztonság érdekében

Az érzékeny anyagok (pl. antitestek vagy sejttenyészetek) optimális, biztoságos tárolása érdekében a Liebherr laborhűtői és laboratóriumi fagyasztói precíz elektronikus vezérléssel és integrált riasztórendszerrel rendelkeznek. A Profi elektronikával szerelt berendezések esetén hárompontos kalibrációval érhető el rendkívül pontos hőmérsékleti szabályozás. Az összes készülék teljesíti az NF X 15-140 szabvány maximális hőmérsékleti szabályozásra és állandóságra vonatkozó előírásait.  Laboratóriumi hűtő, fagyasztó, laborhűtő, Laboratóriumi hűtő, fagyasztó, laborhűtő, Laboratóriumi hűtő, fagyasztó, laborhűtő, Laboratóriumi hűtő, fagyasztó, laborhűtő, Laboratóriumi hűtő, fagyasztó, laborhűtő, Laboratóriumi hűtő, fagyasztó, laborhűtő, Laboratóriumi hűtő, fagyasztó, laborhűtő, Laboratóriumi hűtő, fagyasztó, laborhűtő, Laboratóriumi hűtő, fagyasztó, laborhűtő, Laboratóriumi hűtő, fagyasztó, laborhűtő,

blue down arrowForgalmazott termékeink gyártói - keressen gyártó szerint a logóra kattintva