JM Modern HikaShop - шаблон joomla Видео
In
(06-1) 619-8321

MLPA, digitalMLPA géndiagnosztikai kitek és reagensek

MLPA, digitalMLPA géndiagnosztikai kitek és reagensek

Az MRC Holland géndignosztikai vizsgálatokhoz szükséges reagenseket, genetikai teszteket fejleszt és gyárt, rutin diagnosztikai- és kutatólaboratóriumok számára, így lehetővé téve a genetikai kutatás legújabb eredményeinek alkalmazását a gyakorlatban. Kínálatában egyaránt megtalálhatóak a nagy gyakorisággal előforduló genetikai rendellenességek és a ritka betegségek kimutatására alkalmas genetikai tesztek.

2002-es kifejlesztése óta az MLPA® (Multiplex Ligation-dependent Probe Amplification) esszék a kópiaszám meghatározás standard módszerévé váltak az örökletes genetikai rendellenességek, valamint tumorok vizsgálatában.

Az MRC Holland elkötelezett a folyamatos fejlesztés iránt. Jelenleg több mint 400 különböző MLPA panelt kínál DNS kópiaszám meghatározásra, mutáció azonosításra és DNS metilációs mintázat vizsgálatára. 2020-ban került bevezetésre a legújabb technológiai fejlesztés, az ún. digitalMLPA, amely az MLPA technológia és az NGS (Next Generatin Sequencing) ötvözése: megbízható, robosztus, ugyanakkor költséghatékony módszer a genetikiai diagnosztikában.

A 2020-ban bevezetésre került SALSA® digital Multiplex Ligation-dependent Probe Amplification (digitalMLPA) kópiaszám változatok (Copy Number Variations, CNV) és pontmutációk vizsgálatára alkalmas, alapja egy multiplex PCR-t követő, Illumina platformon történő - szekvenáláson alapuló - amplikon kvantifikálás. 

digitalMLPA segítségével akár 1000 unikális szekvencia is vizsgálható egyetlen reakcióban. Az első MRC Holland digitalMLPA panel, amely 2020 végén került piacra a SALSA digitalMLPA Probemix D001 Hereditary Cancer Panel 1, majd ezt követte a

SALSA digitalMLPA Probemix D006 Multiple Myeloma.

 

blue down arrowForgalmazott termékeink gyártói - keressen gyártó szerint a logóra kattintva