JM Modern HikaShop - шаблон joomla Видео
In
(06-1) 619-8321

Laboratóriumi hűtők (+4C)

Laboratóriumi hűtők (+4C)

Kutató létesítmények és laboratóriumok számára kínált hűtőszekrények és fagyasztók

A kutató létesítmények és laboratóriumok számára tervezett laboratóriumi hűtőszekrényeknek és fagyasztóknak rendkívül szigorú feltételeknek kell megfelelniük. A Liebherr laborhűtői és laboratóriumi fagyasztói pontos elektronikus vezérléssel és fokra pontos hőmérséklet-szabályozással biztosítanak kiemelkedő hőstabilitást. A készülékek teljes körű funkcionalitása és jellemzői garantálják az érzékeny anyagok, vegyszerek és egyéb kutatási anyagok optimális tárolhatóságát. A Liebherr laborhűtők és laboratóriumi fagyasztók hosszú élettartamot és csekély energiafogyasztást kínálnak.

A Liebherr laborhűtői és laboratóriumi fagyasztói optimális körülményeket biztosítanak a különösen érzékeny anyagok tárolására. Áramkimaradás esetén, vagy ha nyitva marad egy ajtó, és megemelkedik a hűtőtér hőmérséklete, a készülék azonnal riasztást ad le. Az opciós dokumentálási szoftver folyamatosan rögzíti a hőmérsékleti profilt, és amennyiben a hőmérséklet eltér az előre meghatározott határértékektől, riaszt a rendszer. A Profi elektronikus vezérlés külső, távoli riasztórendszerhez kapcsolódik, valamint RS 485 soros interfésszel is rendelkezik. 

Optimális biztonság és megbízhatóság

A laboratóriumi hűtőszekrényektől és fagyasztóktól a létező legmagasabb biztonságot és megbízhatóságot várják el. A precíz elektronikus vezérlés, a kényszerlégbefúvásos hűtési rendszer és a különösen hatékony szigetelés együttesen kiemelkedő energiatakarékosságot eredményez, így az üzemeltetési költségek alacsonyak, és a környezet védelme is biztosított. A fejlett komponensek és a precíz szabályozás együtt gondoskodnak az anyagok messzemenőkig optimális tárolásáról. Laboratóriumi hűtő, fagyasztó, laborhűtő, Laboratóriumi hűtő, fagyasztó, laborhűtő, Laboratóriumi hűtő, fagyasztó, laborhűtő, Laboratóriumi hűtő, fagyasztó, laborhűtő, Laboratóriumi hűtő, fagyasztó, laborhűtő, Laboratóriumi hűtő, fagyasztó, laborhűtő, Laboratóriumi hűtő, fagyasztó, laborhűtő, Laboratóriumi hűtő, fagyasztó, laborhűtő, Laboratóriumi hűtő, fagyasztó, laborhűtő, Laboratóriumi hűtő, fagyasztó, laborhűtő,

blue down arrowForgalmazott termékeink gyártói - keressen gyártó szerint a logóra kattintva