JM Modern HikaShop - шаблон joomla Видео
In
(06-1) 619-8321

Plate olvasók -Abszorbancia

Plate olvasók -Abszorbancia

Ne vesződjön filterekkel! A Molecular Devices monokromátor alapú abszorbancia readerei között biztos, hogy megtalálja az igazit bármilyen applikációra: ELISA, enzimkinetikai vizsgálat, nukleinsav-kvantifikálás, folyadékadagoló pontosságának meghatározása. 

SpectraMax Abs és Abs Plus: Belépő kategóriás readerek 8-csatornás optikával küvettablokkal vagy anélkül 

SpectraMax család:monokromátoros olvasók az Ön igényeinek megfelelően szabadalmaztatott PathCheck szenzorral,mely a microplate lemez welljeiben lévő folyadékkülönbségeket normalizálja és adja meg egységesen 1 cm úthosszra az abszorbanciát. Ezzel a 0 - 4 OD tartományt akár 6 OD dinamikus tartományra is kiterjeszthetjük (az eredetileg a fotometrikus tartományból kilógó koncentráció esetén, kisebb térfogat újbóli lemérésével). A SpectraMax Plus 384esetében önálló, függetlenül is használható termosztálható standard 1 cm-es küvettablokk is kényezteti a felhasználót.

VersaMax: monokromátoros ELISA-olvasó végpontos/kinetikus mérési lehetőséggel és termosztálási képességgel. 340 - 850 nm hullámhossztartomány, 96well olvasása.

A  Molecular Devices olvasókhoz minden igényt kielégítő vezérlő-adatkiértékelő számítógépes szoftver is (SoftMax Pro Software) tartozik.

blue down arrowForgalmazott termékeink gyártói - keressen gyártó szerint a logóra kattintva