JM Modern HikaShop - шаблон joomla Видео
(06-1) 619-8321

Kedves Ügyfelünk!

Örömmel jelentjük be, hogy ezentúl nem kell a Bio-Science Kft-t külön megkeresni IDT (oligo) árajánlatkérés céljából.

Mostantól az IDT honlapján kell elkészítenie saját árajánlatát, mely a portálon automatikusan generált, cégünk áraival megegyező, hivatalos árajánlat. Tehát tőlünk nem kell külön árajánlatot kérnie, megkönnyítve és meggyorsítva a munkafolyamatot.

Online ajánlathoz kattintson a http://eu.idtdna.com/site webhelyre.

Kérem, figyeljen arra, hogy a felhasználó neve (login név) ne tartalmazzon ékezetes karaktert! Amennyiben jelenleg ékezetes karaktert használ, úgy kérjük, változtassa meg!

lépés: A termékek felvitele után az „Add to order” gombra kattintva tovább lép (1. ábra).

1. ábra: A termékeket vigye fel, majd kattintson az "Add to order" gombra.

lépés: A check out-ra kattintva, tovább lépés után a következő képernyőn kiválaszthatja a „request a quote” opciót (2/a , 2/b ábra).

2/a. ábra: Ügyeljen rá, hogy a check out gombra kattintson, az e-mail cart/quote gombra kattintva sikertelen lesz az árajánlat kérése.

2/a. ábra: Ügyeljen rá, hogy a check out gombra kattintson, az e-mail cart/quote gombra kattintva sikertelen lesz az árajánlat kérése.

lépés: Ezután a fiókjához tartozó e-mail fiókba meg fogja kapni a hivatalos árajánlatot. Ez a hivatalos Bio-Science árajánlat teljes mértékben felhasználható a hivatalos megrendeléshez.

Speciális rendelés esetén (pl. plate oligo, CRISPR termékek) felmerülhet plusz szállítási költség. Szárazjeges szállítás esetén 14 800 Ft ez az összeg. Ilyen esetben egy ügyintéző meg fogja Önt keresni a kiegészített árajánlattal.

lépés: Az e-mailben kapott ajánlat alján a „Rendelés leadása” feliratra kattintva (3. ábra) a weboldalon történő rendelését tovább folytathatja.

3. ábra: Az IDT által küldött árajánlat pdf alján a Rendelés leadása feliratva kattintva tovább folytathatja rendelését.

Mi abban az esetben tudjuk jóváhagyni a rendelés igényét a honlapon, ha az intézetük által kiadott megrendelés számát, valamint az online árajánlat számát feltüntette a Customer purchase number vagy az Order Notes sorok egyikében.

blue down arrowForgalmazott termékeink gyártói - keressen gyártó szerint a logóra kattintva