JM Modern HikaShop - шаблон joomla Видео
(06-1) 619-8321

Kedves Partnerünk!

 

Meghívjuk Önt és munkatársait a Promega által meghirdetett és támogatott, ingyenes, 4 részes internetes előadássorozatra, melynek témája:

„Sexual Assault Evidence Kit (SAEK) Backlog 4-Part Webinar Series”

 Informatív időtöltést kívánunk!

 

A webinar ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Amennyiben felkeltette érdeklődését, kérjük, regisztráljon a következő linken: Jelentkezek  

A GeSiM német biológiai és mikrofluidikai műszergyártó céggel együttműködve 3D bionyomtatók is elérhetővé váltak kínálatunkból.

A BioScaffolder termékcsalád számtalan kiegészítőjével és prémium technológiájával a jelenlegi 3D bioprinting minden kihívására és felhasználási területére megoldást kínál.

Ismerje meg bővebben új prémium termékeinket 3D Bionyomtató!

Kedves Kutatók, kedves Partnereink!

Engedjék meg, hogy figyelmükbe ajánljuk a következő, érdekes 

3D sejtkultúrával kapcsolatos webinárt!

 

Az előadás révén egy új, mágneses elven működő 3D sejttenyésztéses módszert és a Molecular Devicesnak a SpectraMax i3x imaging plate readerét is megismerhetik.

 

A webinárra regisztrálni itt tudnak: Jelentkezek!

 A webinar időpontja: 2020. május 20. 17:00 – 18:00 (CET)

Tisztelt Partnerünk!

Az Integrated DNA Techno-logies™ ismét elsőként volt képes reagálni a koronavírus gyors terjedésével járó megnövekedett vizsgálati igényekre.

Gyáruk a múlt héten már 700 000 tesztet gyártott a COVID-19 fertőzés kimutatására és a hét végére 1,5 milliót tervez legyártani!

Oldalukon külön felületen rendelhetők meg a koronavírus detektálásához és a vakcinafejlesztéshez tartozó reagensek: https://eu.idtdna.com/pages/landing/coronavirus-research-reagents

A hírről bővebben pedig az alábbi linken olvashat: https://eu.desmoinesregister.com/story/news/2020/03/07/iowa-biotech-firm-says-has-produced-enough-coronavirus-tests-700-000/4980264002/?fbclid=IwAR2Wexj-vy9iQ7W6VMzZ02zAy5U15Ab02qGnU5uZ8sHLCbPgOe9H5USsu_U

Amennyiben kérdése lenne az IDT termékeivel kapcsolatban, keresse bátran Nagy Nándor termékmenedzser ( +36 30 256 88 26 ; ), vagy Babai Réka termékfelelős (+36 30 257 6230 ; ) kollégáinkat!

 

 

 

 

Tisztelt Partnerünk!

 

A koronavírus rohamos terjedésére elsőként reagálva az Integrated DNA Technologies (IDT)  lehetőséget biztosít arra, hogy az amerikai Centers for Disease Control and Prevention (CDC) által tervezett RT-PCR assay-k segítségével gyorsan és hatékonyan detektálhassák a vírust. Ezenfelül az IDT segítséget nyújt a vakcina fejlesztéshez is eBlocks™, gBlocks™ génfragmensek és szintetikus gén termékeikkel, így kiküszöbölve, hogy élő, potenciálisan veszélyes patogénekkel kelljen dolgozni, valamint jelentősen lecsökkenti a DNS fragmentumok klónozásához szükséges időt.

Az IDT az alábbi linken (https://eu.idtdna.com/pages/landing/coronavirus-research-reagents) előrendeléseket feldolgoz, melyeket a jövő héttől kezdődően fognak szállítani.

Tisztelt Partnerünk!

 

Örömmel jelentjük be, hogy ezentúl nem kell a Bio-Science Kft-t külön megkeresni IDT (oligo) árajánlatkérés céljából.

Mostantól az IDT honlapján kell elkészítenie saját árajánlatát, mely a portálon automatikusan generált, cégünk áraival megegyező, hivatalos árajánlat. Tehát tőlünk nem kell külön árajánlatot kérnie, megkönnyítve és meggyorsítva a munkafolyamatot.

 

Az ajánlatkészítés útmutatója az alábbi link alatt olvasható:

IDT árajánlatkérés ONLINE

 

Amennyiben továbbra is kérdése lenne a folyamattal kapcsolatban, keresse Babai Réka kolléganőnket ( vagy +36 30 257 6230)!

Köszönjük az eddigi közös munkát és bízunk a további együttműködésben!

 

 

blue down arrowForgalmazott termékeink gyártói - keressen gyártó szerint a logóra kattintva