JM Modern HikaShop - шаблон joomla Видео
In
(06-1) 619-8321

Tisztelt Partnerünk,

szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy az Integrated DNA Technologies (IDT) xGEN újgenerációs szekvenálás (NGS) teljes termékcsaládja elérhető csak a Bio-Science Kft-nél!

Legyen szó akár teljes genom, akár hybrid capture, vagy amplikon szekvenálásról, az IDT predesigned és custom megoldásai a szakmai háttérrel tökéletes megoldást nyújtanak mind a leggyakrabb vizsgálatokban, mind egyedi igényekben!

Keresse illetékes termékmenedzser kollegánkat:

Nagy Nándor, 06 20 256 88 26

Az Integrated DNA Technologies (IDT) neve jól ismert a molekuláris genetika területén: custom oligonukleotid szintézis tekintetében világszinten piacvezetők és a cég hatalmas tapasztalatát most az újgenerációs szekvenálásban is kamatoztatja.

Legyen szó akár teljes genom, akár hybrid capture, vagy amplikon szekvenálásról, az IDT predesigned és custom megoldásai a szakmai háttérrel tökéletes megoldást nyújtanak mind a leggyakrabb vizsgálatokban, mind egyedi igényekben!

Az xGen library prep kitek DNS és RNS minták mintatípusra optimalizált, enzimes és mechanikus fragmentációjú verzióiban elérhetőek: a széles spektrumú EZ/EZ UNI, a cfDNA & FFPE DNA Library Prep Kit, az ssDNA & Low-Input DNA Library Prep Kit, a kétféle RNA Library Prep Kit, valamint az egyedülálló Adaptase™ technológiát felhasználó Methylation-Sequencing DNA Library Preparation Kit mind az adott applikációban történő maximális hatékonyság elérésére lett kifejlesztve! Megtámogatva az IDT által a kezdetek óta jelen lévő Illumina-kompatibilis adaptereivel és indexing primereivel kiváló kombinációt képeznek a legmegfelelőbb könyvtárkészítés elősegítéséhez.

Az xGen Hybridization Capture technológia a célzott mágnesgyöngy alapú target capture workflow-hoz nyújt akár predesigned (a leggyakrabbi applikációk paneljei raktárról, pl. exom, örökletes betegségek, Pan-Cancer), akár custom megoldásokat; legújabb termékként pedig a Minimal residual disease (MRD) vizsgálatokhoz is teljes segítséget nyújt. A technológia összes szükséges reagense (pl. panelek, indexing primerek, Hyb&Wash kit, Blocker-ek, primer mix) elérhető a gyártó portfóliójában.

Az xGen Amplikon szekvenálási megoldása a multiplex PCR alapú megközelítéshez kínál ugyanúgy mind predesigned (legjellemzőbb területek: onkológia és örökletes betegségek, metagenomika, COVID), mind custom paneleket – természetesen a szükséges reagensekkel és indexing primerekkel.

Nem utolsó sorban pedig szeretnénk felhívni figyelmüket az NGS egyik leginkább munkaigényes területén, a normalizációban adható segítségünkről. A piacon egyedülálló xGen Normalase technológia alkalmazásával automatikus normalizációt biztosít a kiegyensúlyozott könyvtárak eléréséhez! Ehhez a technológiához csupán a Normalase modul és a speciális Normalase indexing primerek (az eredetiek helyett) szükségesek a klasszikus komponenseken kívül.

Keresse illetékes termékmenedzser kollégánkat:

Nagy Nándor, , Mobil: +36 30 256 88 26

 

VISSZA

blue down arrowForgalmazott termékeink gyártói - keressen gyártó szerint a logóra kattintva