JM Modern HikaShop - шаблон joomla Видео
In
(06-1) 619-8321

SARS-Cov-2 Antigén Gyorsteszt (CE-IVD, 5% ÁFA)

SarsCov2 AG rapid test
07ag6020b_box (1)
A több, mint 50 éves múlttal rendelkező amerikai MP Biomedicals cég németországi gyárában gyártott SARS-Cov-2 antigén gyorsteszt (15 perc), gyors kromatográfiai immunvizsgálat az emberi orrgaratból vagy szájgaratból vett mintákban jelen lévő SARS-CoV-2 vírusantigének kvalitatív kimutatására. Kiváló érzékenység (96.4%) és specificitás (99%). Költséghatékony, CE-IVD jelölésű, Magyarországon OGYÉI által regisztrált termék. Egy doboz tartalma 20 vizsgálatra elegendő vizsgálati eszközt és reagenst tartalmaz.
A tesztelést kizárólag szakképzett egészségügyi dolgozók végezhetik!

ÁRAJÁNLATOT, INFORMÁCIÓT KÉREK!

A COVID-19 antigén gyorsteszt egy gyors és egyszerűen használható diagnosztikai teszt a SARS-CoV-2 vírusantigének kimutatására humán nasopharyngeális és oropharyngeális törletmintákból.

  • KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ: Egyszerű mintavétel az orrgarat-, vagy szájgarat területéről, néhány lépésben elvégezhető teszt.
  • GYORS ÉS MEGBÍZHATÓ: Eredmény 15 percen belül. Nincs szükség semmilyen berendezésre.
  • KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY: Relatív szenzitivitás 96.39%, Relatív specificitás 99,02%, Pontosság 98.59%
  • KÖLTSÉGHATÉKONY: kedvező ár-érték arány

CE-IVD jelöléssel ellátott gyorsteszt, megfelel az Európai Unió In Vitro Diagnosztikai Eszközökre vonatkozó 98/79/EK direktívájának.

Gyártó: MP Biomedicals Germany GmbH.

A tesztet Magyarországi laboratóriumban is vizsgálták, a vizsgálat eredménye a gyártói minősítéssel összhangban van.

 

A COVID-19 antigén gyorsteszt egy gyors kromatográfiai immunvizsgálat az emberi orrgarat-, vagy szájgarat területéről vett törletmintákban jelen lévő SARS-CoV-2 antigének kvalitatív kimutatására.

A SARS-CoV-2 gyorstesztet ajánljuk elvégezni nagy létszámmal dolgozó hivatalok, cégek, vállalatok tesztelésére, és amennyiben a SARS-CoV-2 fertőzés gyanúja felmerül az egészségügyi ellátás során, a klinikai tünetek megjelenésétől számított hét napon belül.

A pozitív eredmények a vírus antigénjeinek jelenlétét mutatják, azonban a fertőzés megállapításához szükséges az eredményeket klinikailag korreláltatni a beteg kórtörténetével és egyéb diagnosztikai információkkal. A pozitív eredmények nem zárják ki a bakteriális fertőzés vagy további más vírusfertőzések jelenlétét. A negatív eredmények nem zárják ki a SARS-CoV-2 fertőzés jelenlétét, azokat feltételesnek kell tekinteni. A negatív eredmények értelmezésekor figyelembe kell venni a beteg kitettségének mértékét a közelmúltban, a kórelőzményeket, valamint a COVID-19 fertőzésre utaló klinikai jelek és tünetek meglétét. Negatív eredmény esetén a tesztet ajánlott 1-3 napon belül megismételni. 

FONTOS!

A tesztelés elvégzése csak szakorvos, üzemorvos, vagy mellette dolgozó nővér/ asszisztens, és egyéb egészségügyi szolgálat szakemberei által lehetséges! 

Otthoni használatra, önellenőrzési célra nem alkalmas, magánszemély számára nem értékesíthető!

 

Tartozékok egy dobozban

• Steril mintavevő pálcák/tamponok (x20)
• Mintaextrakciós csövek (x20)

• Extrakciós puffer (csövenként 10 cseppet vagy 340 ul-t kell kimérni a mintaextrakciós csőbe))
• Tesztkazetták (x20)
• Használati utasítás
A csomag nem megbontható így a minimálisan rendelhető mennyiség 1 doboz, azaz 20 darab teszt.

 

 

A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében, a termék egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő nem küldhető vissza; így ezen termékre nem vonatkozik a 14 napos visszaküldési jog.

29. § (1) A fogyasztó nem gyakorolhatja a 20. § szerinti jogát (fogyasztót megillető elállási jog) e) olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza.

 

Újdonság
Újdonság

blue down arrowForgalmazott termékeink gyártói - keressen gyártó szerint a logóra kattintva