JM Modern HikaShop - шаблон joomla Видео
(06-1) 619-8321

Szekvenálás

MEGRENDELÉS, MINTAKÜLDÉS, EREDMÉNYEK

ÁRAJÁNLATOT, INFORMÁCIÓT KÉREK!

Megrendelés

Megrendelését e-mailben vagy faxon várjuk. Fontos tudni, hogy megrendeléshez külön regisztrációt a Macrogen oldalán nem kell tennie. 

Ha megrendelésének elindításához előzetes árajánlatra van szüksége, kérjük, küldjön üzenetet a kívánt matrica típusának és számának megadásával az ÁRAJÁNLATOT, INFORMÁCIÓT KÉREK fülre kattintva! Köszönjük!

A megrendelést követően

Hogyan jut el hozzám a label ?

A megrendelt matricákat a Bio-Science Kft. jellemzően 1-3 napon belül kiszállítja Önhöz a megrendelésben megadott címre.
A matricák időkorlát nélkül bármikor felhasználhatók.

 

A szekvenálandó minta és primerek adatai

A szekvenálandó minta tisztított plazmid, illetve tisztított vagy nyers PCR termék lehet. Ez utóbbi esetében a Macrogen végzi el a szükséges tisztítást, ennek igénybevételéhez a "Purification" matricák választandók (csak Eco-Seq-re érvényes).

A szekvenálandó templát+primer mixet (EZ-Seq) 1 db Eppendorf-típusú mikrocentrifugacsőben, EcoSeq esetében a primert és a templátot külön 1, 5 ml-es Eppendorf-csőben küldje! Plate esetében Strip-cappel lezárt skirted platet használjon!

 

Koncentráció és térfogatigény

Kérjük, tekintse meg a Mintaelőkészítés és primerek menüpont alatti információkat!

 

Hogyan küldjem el a szekvenálandó mintáimat a Macrogen-hez ?

A Fedex futárszolgálat a következő mintaszámoktól szállít ingyenesen, a csomag a feladástól számítva 24 órán belül eljut a Macrogenhez:

 

  • 30 EZ-Seq/Eco-Seq tube
  • 2 EZ-Bag
  • Plate szekvenálás esetén 1 teli plate-től

 

A Fedex fuvarlevél kitöltésével (ebben az esetben a Macrogen account számára kell hivatkozni) kapcsolatban keressen minket elérhetőségeinken (, 463-5077)!

A fentieknél kevesebb mintaszám esetén a Bio-Science Kft. és a Fedex közötti megállapodás alapján igen kedvező 3.500 FT + ÁFA (4.445 Ft) áron küldheti mintáit Hollandiába szintén 24 órán belül!

Ebben az esetben a Fedex fuvarlevélen a Bio-Science Kft. account számát kell majd megadni, kérjük, keressen minket!

FIGYELEM! A kedvezményes szállítás csak akkor érvényes, ha a kitöltött szállítólevél másolatát beszkennelve, vagy faxon visszaküldi a Bio-Science Kft-nek!

FONTOS! A szállításhoz a Fedextől igényeljen ingyenes FedexPak-ot, a szállítási kondíciók csak így érvényesek!

fedex

 

Mi a szállítási cím ?

Macrogen Europe

Meibergdreef 31

1105AZ Amsterdam

the Netherlands

 

Mintabeérkezés, szekvenálás, eredmények

Az EZSeq Single Direct Express Label esetében lehetőség van arra, hogy a felhasználó egy webes felületen beírhassa azt az e-mail címet, vagy címeket, ahova a szekvenálási eredményekről szóló értesítést a Macrogen majd elküldi.

Az ezseq.com weboldalon a Label Log In menüpontban írja be az első és utolsó EzSeq label azonosítóját és jelszavát, majd a következő oldalon megadhatja az e-mail címet, illetve pontos vesszővel elválasztva több email-címet is. A mintabeérkezésről a Macrogen az Ön e-mailcímére értesítést küld (arrival notification), majd megtörténik a minták szekvenálása. Az eredményekről a Macrogen szintén e-mailben értesíti Önt.

A többi szekvenálómatrica esetén nincs lehetőség felhasználó általi testreszabásra, ezekben az esetekben a Bio-Science Kft végzi a mintaregisztrációt és küldi az Ön által megadott email-címre az eredményeket.   

 

blue down arrowForgalmazott termékeink gyártói - keressen gyártó szerint a logóra kattintva