JM Modern HikaShop - шаблон joomla Видео
In
(06-1) 619-8321
GenScript(R)

cPass SARS-Cov-2 Neutralizáló antitest Kit (IVD)

cPass0
cPass01
A cPass™ technológia lehetővé teszi a gyors kimutatását olyan antitesteknek, amelyek gátolják a SARS-Cov-2 vírusnak az ACE2 receptorhoz való kötődését (neutralizáló Ab). A gazdasejt megfertőzéséhez a vírusnak kölcsönhatásba kell lépnie a gazdasejt ACE2 fehérjéjével a receptorkötő fehérje domén révén (RBD).

ÁRAJÁNLATOT, INFORMÁCIÓT KÉREK!

A cPass SARS-CoV-2 helyettesítő vírusneutralizációs teszt kompetitív ELISA technikán alapszik. Ez a teszt a vírus tüskefehérjéjéből (S) származó receptorkötő domént (RBD), illetve tisztított gazdasejt ACE2-receptor fehérjét használ, hogy utánozza a vírus és a gazdasejt közötti kölcsönhatást. A két fehérje közötti közvetlen interakció az ELISA plate-n zajlik le. A végbemenő rendkívül specifikus interakció semlegesíthető ugyanúgy, mint egy hagyományos vírusneutralizációs tesztben (VNT).
Az esszé kit két fő összetevőből áll: a tormaperoxidázzal (HRP) konjugált rekombináns SARS-CoV-2 RBD fragmensből (HRP-RBD), valamint a humán ACE2 receptorfehérjéből (hACE2). A HRP-RBD és a hACE2 közötti fehérje-fehérje kölcsönhatás gátolható a SARS-CoV-2 RBD ellen termelődött antitestek segítségével.

 cPass02

 

 A cPass SARS-Cov-2 neutralizáló kit fontosabb jellemzői:

  • vírus neutralizációs esszé általános laborkörnyezetben = nem szükséges BSL3 laborbiztonsági szint
  • neutralizáló antitest jelenléte hatékonyabb védettséget jelez (2 az 1-ben: antigént jelöl és ACE2-höz kötődést is gátol)
  • bármilyen faj védettsége tesztelhető a kittel (ember, nyúl,…)
  • gyors és automatizálható

 

 

In vitro diagnosztikai és kutatási célokra is alkalmas termék!

blue down arrowForgalmazott termékeink gyártói - keressen gyártó szerint a logóra kattintva