JM Modern HikaShop - шаблон joomla Видео
(06-1) 619-8321
Beckman Coulter

DuraClone reagensek

A Beckman Coulter DuraClone technológiával a mintacsövekbe szárított reagensei (jelölt antitestek, egyes kitekben kalibrációs gyöngyök) szobahőmérsékleten hosszan eltarthatók és megkönnyítik a komplex (akár 10-15 színű) antitestpanelek standardizációját. Segítségükkel kiküszöbölhető az antitestek pipettával történő adagolásából, illetve a festékmolekulák elöregedéséből eredő variabilitás és jelentősen egyszerűsödik a munkamenet.

ÁRAJÁNLATOT, INFORMÁCIÓT KÉREK!

A Beckman Coulter kínálatában előre gyártott DuraClone antitest kitek is megtalálhatók, de egyedi megrendelésre bármely választott 2-15 színű antitest-kombinációt elkészítik a Beckman rendelkezésre álló klónjaiból és konjugátumaiból.

Előre gyártott DuraClone termékek:

DuraClone HLA-B27

Tesztcsőbe szárított IVD-CE reagens kit humán vérminták B27 antigén pozitivitásának vizsgálatára (a teszetek tartalma: anti-CD3, 2 féle HLA B27 és jelöletlen B7 antitest, valamint kalibráló gyöngyök).

A készlet tartalma 25 tesztcső.

DuraClone IM Kitek

Tesztcsőbe szárított 8-10 színű reagens kitek a humán immunrendszer állapotának részletes vizsgálatára.

IM panels

 

A fenti felsorolás nem teljes körű. Részletes termékinformációt talál a gyártó weboldalán:

www.beckmancoulter.com

Amennyiben segítségre van szüksége, vagy árajánlatot szeretne kérni, legyen szíves használja az ÁRAJÁNLATOT, INFORMÁCIÓT KÉREK! gombot és munkatársunk hamarosan felveszi önnel a kapcsolatot!

blue down arrowForgalmazott termékeink gyártói - keressen gyártó szerint a logóra kattintva