JM Modern HikaShop - шаблон joomla Видео
(06-1) 619-8321
Beckman Coulter

Vi-Cell MetaFLEX, sejtkultúra optimalizáció

Gyors eredményt nyújt 35 másodpercen belül kis mintamennyiségből, mely minimálisan 65 μL lehet. pH, pO2, pCO2, glükóz, laktát, elektrolitok, stb mérésére alkalmas. Kifinomult rendszer, mellyel gyorsan, könnyedén és pontosan megvizsgálva a növekedési feltételeket, fenntartható a sejtkultúrák folytonos szabályos növekedése és életképessége.

ÁRAJÁNLATOT, INFORMÁCIÓT KÉREK!

 

Vi-CELL Metaflex - gyors, alacsony minta térfogat elemzésére alkalmas bioanalitikum elemző készüléket.

A Vi-Cell Metaflex biokémiai elemző készülék mikro és nagyléptékű sejt-tenyészetekhez egyaránt alkalmas.  Gyors, pontos bioanalitikai elemzést biztosít (pH, pO2, pCO2, glükóz, laktóz, elektrolitok és más paraméterekhez). A kompakt és megbízható Vi-CELL Metaflex célja, hogy működőképes legyen naponta több, mint 22 órán keresztül, mintánként kevesebb, mint 60 másodperces átfutási idővel.

A készülék lelke a szenzor-kazetta. Az érzékelő vastagréteg technológiával készül - többrétegű kerámia lap, mikroelektródák és membránok együttese; egy miniatürizált hagyományos elektróda. Ez eredményezi a rövidebb mérési időt, és a kisebb mintamennyiséget.

Az eszköz akár 2000 mérési eredményt képes tárolni, a mintavételezés egy automata mintavevő kar segítségével történik fecskendőből, csőből, mikrocentrifuga vagy Vi-CELL mintatároló csőből. Tesztelés gyors és intuitív. Nincs más fogyóeszközre szükség, mint a szenzor kazetta és a reagens csomag. A reagens csomagban reagensek, mosóoldatok, QC kontrol anyagok és hulladékgyűjtő található. A mérési feladat csupán az új kazetta és a fogyóanyagok behelyezésére egyszerűsödik. A Vi-CELL Metaflex minőségirányítási rendszer automatikusan mér a három dedikált QC oldat alapján, feltárja és kijavítja a hibákat, és kizár minden paramétert, amely hibásan befolyásolja minőségellenőrzést.

 

 

Videók, ismertetők
Újdonság
Újdonság

blue down arrowForgalmazott termékeink gyártói - keressen gyártó szerint a logóra kattintva